Komandå

Strategi. Reklam. Marknadsföring.

Core Business Skills

| 0 comments

Tänk dig två personer som har erfarenhet av affärsutveckling i internationella organisationer som nu etablerat sitt företag i Sundsvall. En är född i Örnsköldsvik, den andra i London. Tänk dig hur det lyser ur ögonen på dem när de pratar om hur roligt det är att hjälpa sina kunder att bli bra på styrelsearbete, försäljning, förhandling och kapitalanskaffning.

Då är det troligt att du tänker på Johanna och Ashley Tott som driver Nordicvibe och som hjälper sina kunder att utveckla starka Core Business Skills. Här är deras nya hemsida (responsiv såklart). Helene har projektlett, wordpressat och fotograferat. Själv har jag ställt tusen frågor, rensat bland svaren och skrivit några hundra ord. Tre av dem på engelska.

Kommentera

Required fields are marked *.

*