Komandå

Strategi. Reklam. Marknadsföring.

Vad kan jag göra för dig?

Kommunikation som får rätt saker att hända
Komandå hjälper företag och organisationer i utveckling att bjuda in till business och kommunicera med sin målgrupp. Det sker genom att identifiera och formulera tydliga budskap och presentera dem på ett enkelt och effektivt sätt i rätt media och sammanhang.

Idag snackar alla om content first men det är långt ifrån alla som på allvar sätter fokus på att nå fram. Jag hjälper dig att lyfta företagets expertkunskaper

- så att de blir intressanta för de du vill göra affärer med.
- så att rätt personer verkligen fattar vad du kan göra för dem.
- så att det blir lättare för dem att bestämma sig och komma till skott.

Innebär det här att Komandå skiter i layout och teknik och bara bryr sig om texter? Nej. Layout och teknik har den viktiga uppgiften att lyfta fram och presentera innehållet så bra och lättillgängligt som det någonsin går. Så att man lätt känner igen ditt företag och gillar det.

Jag och mina medarbetare
Jag som har (och är) Komandå är utbildad copywriter och projektledare med 15 år på reklambyrå och några år som informatör i bagaget. Komandå har jag drivit sedan 2006. Jag delar mitt kontor i Sundsvall med en begåvad art director som heter Helena och en duktig produktionsledare och formgivare som heter Helene. Därutöver samarbetar jag med flera andra reklamare och kommunikatörer som gör bra grejer och är roliga att jobba ihop med.

Happy business
Min affärsmodell är enkel: När det är roligt och lönsamt för alla parter att samarbeta blir resultatet bra. Och tvärtom förstås.

Så här ska det vara att göra Happy Business:
Roligt. Man ska trivas under arbetets gång
Lönsamt. Alla inblandade ska göra en bra affär
Enkelt. Jag vill eftersträva det enkla i allt. Korta effektiva möten, enkla målstyrda lösningar etc
Tydligt. Alla ser sin del i helheten och vet vad de ska göra

Komandå – låt oss göra nåt bra ihop!

Liz Tencic

Skicka ett mail till mig eller ring 076 884 55 33 när du har något viktigt att säga. Till dina kunder alltså.